Categories: FİLM

The Hit List (2011)

İlk izlenim olarak yetersiz diyebileceğimiz bir film ortaya çıkmış. Film konusu ve gidişatı o kadar açık açık beyan ediliyor ki izleyici neler olacağını çok önceden kavrayabiliyor.

Cuba Gooding gibi bir oyuncuya yakışmayacak tarzda bir film ve senaryo olmuş denilebilir. Filmin başlarında seyirciyi sıkacak bir tarzda başlıyor ve devamı geliyor. Filmin yönetmeni ve senaristi daha filmin başında filmin seyrini elimize bir harita vererek anlatıyor. Zaten tahmin etmekte çok zor değil. Haritayı tamamlandıktan sonra olaylar silsilesi akışına devam ediyor ve filmin sonu belli. Filmin en büyük kusurlarından biri ise katilin öldüreceği kişiler hemen nasıl buluyor olması. Bu sahneleride detaylı anlatmaları daha iyi olabilirdi.

Cuba Gooding’in eline silah yakışmış. Bu tarzda senaryosu daha kuvvetli filmlerde görmek izleyiciyi sevindirecektir. Cole Hauser ise bu film için biçilmiş kaftan tabiri kullanılabilir.
2011 yapımı olduğu halde çok fazla sunumunu duymadığım bir film. Tesadüf eseri izleyebilme şansım oldu. Film, bazılarımız için sıkıcı, bilindik olduğunu, filmde gizemin daha filmin başında kaybolduğunu daha önce bu filmi izlememenize rağmen sanki izlemişim ve olacakları görür gibi hissedebileceğiniz bir yapım.

Uğur Aydın

2006 yılında bulunduğum dernek bünyesine ait mambo internet sitesini Joomlaya çevirerek web tasarım hayatına başladım. Başlarda bu hobi olarak devam ediyordu ama bu işi profesyonelleştirmeye karar verdim ve Joomla! sisteminde kendimi geliştirmeye başladım. Kısa sürede Joomla! alt yapısını ve özelliklerini çözerek uzmanlık derecesine yükseldim.

Share
Published by
Uğur Aydın
Tags: The Hit List

Recent Posts

Hedef Kitle Nedir?

Hedef Kitle Kavramı Nedir? Hedef kitle, pazarlaması yapılacak olan ürünün kim tarafından ve ne amaçla…

2 ay ago

Kartvizit Nedir?

Kartvizit, en basit tanımıyla şahıslar ya da firmalar için hazırlanan ve üzerinde tanıtıcı kısa bilgilerin…

11 ay ago

Logo Tasarımı Nedir?

“Logo en sade haliyle bir işletmeyi diğer işletmelerden ayıran markayı, harf, simge (görsel veya çizim)…

11 ay ago

Vektörel Çizim Nedir?

Vektörel, yeniden boyutlandırdığında (özellikle büyüdüğünde) kalite kaybına uğramayan, yüksek çözünürlüklü olarak baskısı yapılabilen grafik türüdür.…

12 ay ago

Netbilsis Tekrar Yayında

Geçmiş dönemlerde birden fazla el değiştiren NETBİLSİS markası, 2014 yılında Türkiye'de Joomla dünyasının önde gelen…

6 sene ago

Far Cry 3

Crytek’in geliştirdiği Far Cry, 2004 yılında satışa sunulmuş ve FPS oyunlarında eşine az rastlanır türden…

7 sene ago