Categories: FİLM

Evil Dead 2013

2013 yapımı bu film,korku filmi sevenlerin ‘klasik’diye adlandırabileceği ancak izledikçe merak uyandıran ve konuya yoğunlaşabileceğiniz bir film.

Samimi olmak gerekirse bazı sahnelerinde ellerimle yüzümü kapatıp sonra korkmuyormuş gibi yapıp telefonla uğraştığım kabul ama bazı sahnelerinde de gülmedim değil lakin buda görüş farklılığı değilmidirKorku filmine bakış açıları değişkendir.tıpkı bir limonu biri afiyetle yiyebilirken,bir diğerinin eline bile alamaması gibi.kana,ölüme,ruha,mezara , cesete gülmek isterseniz güler,korkmak isterseniz korkarsınız. Herşey beyninize ve ‘yanınızda birinin olup olmamasına bağlı.

Film özeti ;

Uyuşturucu bağımlılığı yüzünden zor günler yaşayan genç kız,zor dönemden kurtulmak için abisi sevgilisi ve arkadaşlarıyla bir hafta sonu tatile ormana giderler.Fakat o yine yanında uyuşturucu getirmiştir,arkadaşları son zulasını bulunca pek iyi şeyler olmaz.izinsiz girdikleri bir kulübede onları hiç şeyler beklememektedir.
Okunmaması gereken bir defter okunmuş,ruh uyandırılmıştır çünkü…

height=450
Uğur Aydın

2006 yılında bulunduğum dernek bünyesine ait mambo internet sitesini Joomlaya çevirerek web tasarım hayatına başladım. Başlarda bu hobi olarak devam ediyordu ama bu işi profesyonelleştirmeye karar verdim ve Joomla! sisteminde kendimi geliştirmeye başladım. Kısa sürede Joomla! alt yapısını ve özelliklerini çözerek uzmanlık derecesine yükseldim.

Share
Published by
Uğur Aydın

Recent Posts

Hedef Kitle Nedir?

Hedef Kitle Kavramı Nedir? Hedef kitle, pazarlaması yapılacak olan ürünün kim tarafından ve ne amaçla…

2 ay ago

Kartvizit Nedir?

Kartvizit, en basit tanımıyla şahıslar ya da firmalar için hazırlanan ve üzerinde tanıtıcı kısa bilgilerin…

10 ay ago

Logo Tasarımı Nedir?

“Logo en sade haliyle bir işletmeyi diğer işletmelerden ayıran markayı, harf, simge (görsel veya çizim)…

11 ay ago

Vektörel Çizim Nedir?

Vektörel, yeniden boyutlandırdığında (özellikle büyüdüğünde) kalite kaybına uğramayan, yüksek çözünürlüklü olarak baskısı yapılabilen grafik türüdür.…

11 ay ago

Netbilsis Tekrar Yayında

Geçmiş dönemlerde birden fazla el değiştiren NETBİLSİS markası, 2014 yılında Türkiye'de Joomla dünyasının önde gelen…

6 sene ago

Far Cry 3

Crytek’in geliştirdiği Far Cry, 2004 yılında satışa sunulmuş ve FPS oyunlarında eşine az rastlanır türden…

7 sene ago