Categories: FİLM

Blitz (2011)

Filmin oyuncularına göz atıldığında her zaman profesyonel ve hayran olduğumuz bir oyuncu varmı diye bakarız. Bu filmde de oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman karşımızı tabiki de Jason Statham gibi bir oyuncu çıkıyor. Bu isimde filmi kesinlikle izlenir hale getiriyor.

Amaa gel gelelim böyle fiyasko bir filmde Jason Statham gibi bir oyuncunun ne işi var. Tamamen düz mantık, aksiyon olmadan yapılmış bir senaryo. Jason Statham nasıl böyle bir filmi kabul etti anlaşılır değil.

Filmin en büyük fiyaskolarından biride katilin daha filmin başında belli olması. Katil belli olduğu halde, etraf kanıt olduğu bir türlü yakalanamıyor. Buda filmi uzatma çabalarından biri tabiki. Senaryo yazılırken keşke “Kanıt” ya da “Behsat Ç” gibi dizilerimizden biraz örnekler bilgiler alınsaydı.

Jason Statham denilince aklına aksiyonlu, hareketli, vurdulu kırdılı filmler bekleniyor. Bu mantıkla izlediğiniz taktirde hüsranla karşılacağınız bir film. Jason Statham hayranları ya da filmlerini hiç kaçırmayanlar için izlenecek bir film. Diğer izleyicilerimiz yaklaşmasın derim 🙂

Uğur Aydın

2006 yılında bulunduğum dernek bünyesine ait mambo internet sitesini Joomlaya çevirerek web tasarım hayatına başladım. Başlarda bu hobi olarak devam ediyordu ama bu işi profesyonelleştirmeye karar verdim ve Joomla! sisteminde kendimi geliştirmeye başladım. Kısa sürede Joomla! alt yapısını ve özelliklerini çözerek uzmanlık derecesine yükseldim.

Share
Published by
Uğur Aydın

Recent Posts

Hedef Kitle Nedir?

Hedef Kitle Kavramı Nedir? Hedef kitle, pazarlaması yapılacak olan ürünün kim tarafından ve ne amaçla…

3 ay ago

Kartvizit Nedir?

Kartvizit, en basit tanımıyla şahıslar ya da firmalar için hazırlanan ve üzerinde tanıtıcı kısa bilgilerin…

12 ay ago

Logo Tasarımı Nedir?

“Logo en sade haliyle bir işletmeyi diğer işletmelerden ayıran markayı, harf, simge (görsel veya çizim)…

1 sene ago

Vektörel Çizim Nedir?

Vektörel, yeniden boyutlandırdığında (özellikle büyüdüğünde) kalite kaybına uğramayan, yüksek çözünürlüklü olarak baskısı yapılabilen grafik türüdür.…

1 sene ago

Netbilsis Tekrar Yayında

Geçmiş dönemlerde birden fazla el değiştiren NETBİLSİS markası, 2014 yılında Türkiye'de Joomla dünyasının önde gelen…

6 sene ago

Far Cry 3

Crytek’in geliştirdiği Far Cry, 2004 yılında satışa sunulmuş ve FPS oyunlarında eşine az rastlanır türden…

7 sene ago